Fotografiska Tallinn | Kaasaegne muuseum, kus kohtuvad fotograafia, kunst ja kultuur.

Fotografiska on sihtpunkt, kus avastada maailmaklassi fotograafia, inspireeriv programm ja kõrgendatud maitseelamused, sekka linna parimad vaated. Muuseumi dünaamilised ja ainulaadsed näitused hõlmavad erinevaid žanre, tuues kokku rahvusvahelise haardega kogukonna. Kestliku söögi- ja joogikunsti toob võimsate elamustena lauale 6. korruse restoran, mida ehib tunnustusena Michelini roheline tärn. Üleilmse kohtumispaigana on Fotografiska lisaks Tallinnale leitav veel ka Stockholmist, New Yorgist, Berliinist ja Shanghaist.

Ürituste saal | 1. korrus

Avar, maast laeni akende ja kõrge laega saal on sobilik väga mitmesuguse paigutusega üritusteks, teatristiilis konverentsist püstijala vastuvõtuni, kohvikustiilis vestlustest banketilaudades piduliku õhtuni. Teretulnud on erinevad suured ja väikesed kogunemised, sobilikud lahendused pakume välja igaks ürituseks vastavalt selle vajadustele. Saalis on olemas lava, ulatuslikult heli-, valgus- ja esitlustehnikat, helipult ning seminariks ja toitlustuseks vajalik mööbel. Ruumi on võimalik rentida eraldiseisvalt või ühendada kohviku ja tagahoovi võimalustega. Kõikjal ruumides ja õuealadel leidub rikkalikult nii püsivat kui hooajalist rohelust, mis loob hubasust. Samaaegselt suurlinliku õhustikuga korruse meeleolu inspireerib korraldama elamuslikke kokkusaamisi.

Ürituste saal + kohvik + tagahoov | 1. korrus

Ürituste saal, kohvikuala ja suvises roheluses tagahoov on kõik maja esimesel korrusel omavahel ühendatavad alad, kogupinnalt ca 700m2. Saalis toimuva ürituse mahukama toitlustuse planeerime kohvikualas ja hooajal soodsa ilmaga saab kaasata ka roheluses tagahoovi, kus õdusa meeleolu loovad purikatus ja valgusketid. Igal hooajal lubavad 1. korruse mõlemas otsas olevad maast laeni aknad sisse päevavalgust ja avarust, ruumi saab liigendada erinevateks tegevus- ja toimumiskohtadeks.

Restoran, terrass & katusebaar | 6. korrus

Kõrgeimal korrusel asuv, 360-kraadise üle linna vaatega ja jätkusuutlikke maitseelamusi pakkuv restoran ühendab endas avatud köögiga saali, katusebaari ning privaatsemat koosolemist võimaldava Nada saali. Suvisel ajal pakub värske õhu nautimise võimalust kogu restorani ümbritsev katuseaed ja terrass. Restorani saab broneerida privaatseks hommiku-, lõuna- või õhtusündmuseks läbi aasta ning nautida hooajalisest ja kodumaisest toorainest valmistatud suurepäraseid jätksuutlikke maitsed. Restorani pingutusi gastronoomia ja jätkusuutlikkuse eest on kolmel järjestikusel aastal tunnustatud Michelin Green Star tärniga ning Falstaff Restaurant guide Nordic 2024 kõrgete punktidega.

Restorani Nada saal | 6. korrus

Restoranisprivaatsetkoosolemistvõimaldavkardinategaeraldatudsaalonsobilikkuni20külalisele. Seeonideaalne tiimiürituseks, koolituseks, koosolekuks või lõuna- ja õhtusöögi korraldamiseks, samuti pulmapäeva tähistamiseks või perepeoks. Sind ootab ühine pikk laud või mitmed väikesed lauad, mille katame Sinu soovide kohaselt, olgu selleks värskete küpsetistega kohvilaud, jätkusuutlik lõunaeine või pidulik õhtusöök.

Näitustesaalid | 2-3. korrus

Fotografiskas on igal ajal suurepärane mõte kaasata üritusele giidiga näitustekülastus, mis annab kokkusaamisele meeldejääva täienduse. Aasta jooksul esitleme kuni kümmet erinevat maailmatasemel fotonäitust, nii et näitustekorrustele on alati põhjust tulla. Fotografiska 2. korruse näitusesaali moodustab üks suur ala, 3. korrus on kas üks suur või jagatud kaheks kuni kolmeks saaliks. Näitustekorrustel on võimalus korraldada tõeliselt eksklusiivne õhtusöögipidu, mille dekoratsioon on maailmaklassi fotokunst sealsamas seintel. Pidevas muutumises näitustevalik pakub põnevust igal ajal aastast ning ruumide unikaalsus seab tooni meeldejäävateks tähistamisteks. Täpsemaid võimalusi saab arutada konkreetse kuupäeva ja soovi alusel.

Fotografiska | kogu maja

Harva ja erakordse võimalusena saab privaatseks ürituseks broneerida ka kogu Fotografiska maja kõigi oma nelja korrusega. Seltskonnad, tegevuspaigad, head maitsed ja joogid jaotuvad siis restorani ja terrassikorruse, näituste ning kohviku, saali ja tagahoovi peale, võimaldades tervitada püstijala sündmusel kuni 1000 külalist. Selline ainulaadne võimalus firmaürituseks või pulmapeoks on juba arutelufaasis tõeline rätsepatöö ning sünnib pikas ja sisukas planeerimises koos maja korraldustiimiga.

Fotografiska x Von Krahli Teater | Telliskivi Loomelinnak

Suurürituste raames saab lisaks Fotografiska võimalustele kaasata ka linnakus asuvaid teisi ürituskorralduseks sobilikke ruume ja vabaõhuväljakuid. Näiteks on Fotografiska 1. korruse alad läbi tagahoovi või maja ees asuva väljaku ühendatavad majanaabrite Von Krahli teatri ja Sõltumatu Tantsulava saalidega, lubades seeläbi planeerida näiteks üritust, kus ühes saalis toimub teatristiilis tseremoonia ning teises püstijala vastuvõtt mitmesajale.

Catering & baar

Kõikidele majas toimuvatele üritustele pakume toitlustust oma köökidest ja pagaritelt. Ürituse planeerimistöös arutame läbi toitlustuse soovid ja vajadused ning kavandame menüüd, joogid ja ajakavad. Meie köökide maitsed on peamiselt kodumaised ja hooajalised ning me peame südamest oluliseks toiduvalmistamise jätkusuutlikkust ja tooraine päritolu ning lugu. Oleme valmis kutseks toitlustusele ka väljaspool Fotografiskat, sagedasti just koduses loomelinnakus, kuid ka mujal linnas ja olulistel üritusel laiemalt. Ürituste joogid pakume maja külluslikust joogi- ja veinikaardist, mille valikus on nii klassikuid kui värskendavaid üllatusi. Meeleolu loob kohvikuala avar ringbaar ja soojal hooajal ka tagahoovi pop-up.

Ürituskorraldus

Inspireerivate ürituste korraldamiseks pakume mitmekülgseid ruume maja kõikidel korrustel. Võimaluste fookus on 1. korruse saali, kohviku ja tagahoovi lahendustel, kus saame luua elamuslikke lahendusi igaks olukorraks: konverentsid, seminarid, vastuvõtud, töölõunad, tiimiüritused, pressikonverentsid, kontserdid, alguse- ja lõpupeod või pulmad. Kõikide majas toimuvate ürituste korralduspartneriks on asjatundlik majasisene korraldustiim, kes lepib kokku kõik toidust tehnikani ja nõustab programmi lahenduste osas. Ürituste toitlustajaks on maitsva ja jätkusuutliku meelelaadiga oma maja köögi- ja pagarite meeskond.

Pildigalerii: https://tallinn.fotografiska.com/et/urituskorraldus

Püstijala vastuvõtt

Teatristiil

Banketilauad

Pindala (m²)

Saal 150 260 130 250
Saal + kohvik 300 260 150 500
Saal + Kohvik + Hooviala 600 260 150 750

 

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST
Fotografiska Tallinn majasisene sündmuskorralduse meeskond on kogenud ja asjatundlik tugi kõikides planeerimise aspektides, nii maja teenuste kui lisavõimaluste osas. Rõõmuga tervitame teid, lisaküsimused ja päringud on alati teretulnud!

Fotografiska Tallinn

Telliskivi 60 A-8, 10142

Inspiring a More Conscious World

tallinn.fotografiska.com

Kirjuta meile! booking.tallinn@fotografiska.com

 

Asukoht

Salvesta oma valikud lemmikuks! Nimekirja saate hiljem vaadata, salvestada pdf failiks ning saata endale ja kolleegidele emailile.
Kontakt
Keit Pajust

Ürituste müügijuht

+372 508 6686

Külasta kodulehte

Max mahutatavus: 260
Konverentsiruume: 1
Kaugus kesklinnast: 20 min jalutuskäik
Kaugus lennujaamast: 20 min taksosõit
Aadress
Telliskivi 60a-8, Tallinn