PÕHJALA CATERING – kvaliteetne toit, kaasaegsed disainilahendused
Põhjala Cateringi eesmärgiks on pakkuda paindlikku toitlustusteenust vastavalt sündmuse formaadile. Suurimaks tunnustuseks on meile kiitus kulinaarse elamuse ja teeninduse eest. Põhjala Catering kasutab nii toitude stiliseerimisel, saalide dekoreerimisel kui ka toidu serveerimisel kaasaegseimaid disainilahendusi.
Meeskonna kogemus ulatub aastasse 2007 ning oleme toitlustanud gruppe suurusega kuni 2500 inimest. Meie laos on olemas ka rohkelt peomööblit, mille rentimine teenust toetab.
Meie tiimis on 46 aastaringset töötajat. Erinevalt teistest cateringidest töötame väga heade nii Eesti kui välisriikide kogemusega kokkadega, sealhulgas on meie peakokal ning kahel vanemkokal Michelini tärniga restorani kogemus. Täna olemegi väga hinnatud cateringi kõige keerulisemas formaadis, mis on käikudega lauateenindus.
MENÜÜ
Põhjala Catering lähtub põhimõttest – kõik mis on piisavalt kvaliteetne Eesti tooraine, hangitakse kodumaistelt turult. Oleme hoolikalt valinud oma tooraine tarnijad, kellest mitmed on kodumaised puhta toidu talu- ja väiketootjad. Põhjala Cateringi peakokk on kokandushariduse saanud Prantsusmaalt, kus ta on ka mitmeid aastaid kokana töötanud. Seega on meie menüüde käekiri mix klassikalisest Prantsuse köögist ja Põhjamaise köögi parimatest tehnikatest ja roogadest. Lähtume menüüde koostamisel, et toit oleks võimalikult tervislik ja visuaalselt isuäratav, tagades kõrgtasemelise maitseelamuse.
Peame oluliseks, et kohalikel toidupakkujatel on kohustus väliskülalistele Eesti toidu tutvustamine ja huvi tekitamine siinse toidukultuuri vastu.
TEENUSED
Põhjala Catering kliendid saavad alati valida, kas tellida täisteenus koos ruumide ja kogenud korraldajatega või tellida ainult toidud ja joogid.
- A la Carte
- Konverentsi toitlustus
- Kohvipausid
- Galaõhtusöök
- Flying-buffee
- Chef stations
- Buffee
- A la Carte buffee
- Vegan buffee
- Pulmad
- Sünnipäevad